DRAKONO METAMS SKIRTI KEDAI

DRAKONO METAMS SKIRTI KEDAI

Dar viena kelionė aplink saulę jau po truputį įsibėgėja, tačiau skaičiuojantiems naujus metus pagal mėnulio kalendorių, jie dar tik prasidėjo. Vasario 10 dieną kinai švęs savo Naujuosius, o šiai progai paminėti kedų gamintojai, kaip ir kasmet, nestokoja naujų leidimų skirtų būtent šiems, Žaliojo medinio drakono metams.


PUMA x Staple “Year of the Dragon”

PUMA ir Staple parduotuvės kolaboracija nėra naujiena, tačiau kaskart atsirandanti parduotuvių lentynose, kaip taisyklė, yra iš karto iššluojama. Drakono metams paminėti duetas sukūrė itin skoningą kedų pasirinkimą.

Leidime rasite dvi PUMA Suede spalvas bei tris skirtingus variantus PUMA 180 modelio. Visus be išimties modelius papuoš senasis Staple “S” raidės logotipas su drakono motyvais, bei legendinis Staple balandis.


New Balance 610 “Lunar New Year”

Šiam ypatingam metui New Balance išleis dar vieną 610 modelio leidimą. Žemės tonų žalia ir mėlyna puikiai tiks ne tik prie kasdienių rūbų, bet ir leis įsiteikti 2024 metų simboliui - Mediniam Drakonui.

Abiejų spalvų kedai bus pagaminti iš tų pačių medžiagų - tekstilės ir verstos odos. Tiesa, pastaroji turės kiek ilgesnį „plaukelį”, kuris suteiks kedams prabangos jausmą.


Air Jordan 2 “Year of a Dragon”

Dar gruodžio pabaigoje Jordan brand’as paskelbė eilę leidimų, skirtų kinų naujiems metams. Vienas išskirtiniausių, ko gero, bus Air Jordan 2 Low. Šiemet gerbėjai sulauks net trijų šio modelio variacijų, skirtų Mėnulio Naujiesiems metams.

Visas jas vienys bendros spalvos - balta oda, žalios, auksinės ir raudonos detalės. Įdomu tai, kad kiekviena šio leidimo pora bus išleista tik 2024 vienetų tiražu.


Nike Air Force 1 Low CNY

Eilę metų specialiai kinų Naujiems metams besiruošiančios Nike komandos dizaineriai pristatys išties įspūdingą Air Force kedų leidimą.

Medinio drakono metams kedai bus pagaminti su įspūdingais siuviniais iš auksinių siūlų šonuose, kurie vaizduos šių metų simbolį. Ypatingas piešinys papildys ir kedų kulną - dvigubas kinų simbolis, reiškiantis sėkmę.


Kurie kedai tau patiko labiausiai? Parašyk mums Instagrame @snyks.store