KALĖDOS KEDŲ PASAULYJE '23

KALĖDOS KEDŲ PASAULYJE '23

Prie ruošiančių Kalėdų dovanas iš anksto ruošiasi ir kedų kūrėjai, kurie kalėdiniais leidimais pradeda rūpintis gerokai iš anksčiau – tam, kad pasipuošti galėtų ir tie, kuriems kedai – svarbiausia aprangos detalė.  Vieni jau išleisti ir akimirksniu išpirkti, kiti – dar tik pasirodys, tad šiandien apžvelgiame, kas įdomaus 2023-ųjų Kalėdoms serviruojama iš kedų pasaulio.


adidas x The Grinch

Kokios gi Kalėdos be mėgstamiausio ir populiariausio Dr. Seuss veikėjo Grinch‘o. Praėjusiais metais adidas x The Grinch kolaboracija buvo praktiškai iššluota iš parduotuvių lentynų, tad šiemet žaliasis Kalėdų vagis grįžta su triguba jėga.

adidas x The Grinch kolaboraciją šiemet sudarys trys poros Forum Low kedų, kurios bus skirtos trims skirtingiems kultinio filmo (ir knygos) veikėjams. Žinoma, pagrindinė pora yra skirta Grinch‘ui. Šiemet ją puoš tik subtilios žalios detalės, nes visas kedo viršus bus pagamintas iš lygios baltos odos.

Rožinė pora simbolizuos Cindy-Lou Who, mergaitę, padėjusią Grinch‘ui perprasti tikrąją Kalėdų dvasią.

Trečioji – ruda pora – skirta ištikimiausiam Grinch‘o draugui – šuniui Max‘ui. Visų trijų porų komplektą sudarys ir šventinės deubre detalės su atitinkamo veikėjo atvaizdais bei detalėmis, padėsiančiomis sukurti kalėdinį įvaizdį. 


Converse x Willy Wonka 

Dar vieną kalėdinį stebuklą prieš pat Kalėdas mums padovanojo žydrieji ekranai ir jame pasirodęs filmas apie šokolado genijų Willy Wonk‘ą. Dar didesnis stebuklas, kad šio filmo premjerai Converse sukūrė net atskirą leidimą. Trys skirtingos spalvų kombinacijos leis nusikelti į stebuklingą šokolado fabriką. 

Ryški oranžinė pora su žaliais raišteliais skirta Willy Wonk’os padejėjams Oompa Loomp’oms, tuo tarpu ruda pora primins karšto šokolado sūkurius, stebukingai besisukančius visame fabrike. 

Trečioji, violetinė,  simbolizuos stebuklingą kramtomąją gumą gaminamą Wonk‘os fabrike. Pastarosios dvi poros turės ir didelį Wonk‘os logotipą ant kedų šonų. Saldainių, filmų ir kedų mėgėjams šis leidimas taps tikru kalėdiniu saldainiuku.


PUMA x The Gremlins

Šiemet PUMA stebina kolaboracijų gausa. Viena iš laukiamiausių, ko gero, tapo PUMA All-Pro NITRO x The Gremlins.

Šis leidimas pritaikytas krepšinio žaidėjams, tačiau puikiai tiks į kolekcininkų ar filmo gerbėjų spintas. Leidimo kedai skirtingų spalvų yra ne veltui. Jie simbolizuoja pagrindinius „The Gremlins“ veikėjus – Gizmo ir Stripe. Pastarųjų atvaizdai puošia ir kulno detales. Kailinis kedų liežuvėlis ir žaliai rudos spalvos suteiks taip reikalingo jaukumo Kalėdų vakarui.


Reebok x Harry Potter

Sunku įsivaizduoti Kalėdų vakarą be Hario Poterio magijos. Kasmetine tradicija daugeliui tapęs filmas sulaukė ypatingo dėmesio iš Reebok. Šiemet visi burtininkai ir burtininkės galės pasipuošti ypatingais Reebok x Harry Potter kolekcijos kedais.

Leidimą sudaro net keturi skirtingi variantai. Harry Potter Classic Leather Hexalite kedai primins Gynėjo burto iššaukiamą pavidalą, kuris apsaugo nuo piktųjų būtybių. Švelniai žydros spalvos kedai yra papildyti elnio atvaizdu ant liežuvėlio bei citata iš filmo. Įdomu tai, kad kai kurios šio modelio detalės švies tamsoje.

Kita Classic Leather pora yra skirta Mirties Relikvijoms: subtili pora bus pagaminta iš rudos ir mėlynos zomšos.

↓Club C85 modelis taip pat papuolė į magišką leidimą.↓

Įsigiję kedus, kartu gausite ir keturias skirtingas poras raištelių bei raištelių detales, kurias galėsite keisti priklausomai nuo to, kokiam Hogvartso koledžui save priskiriate.

Ko gero, įspūdingiausia pora šiame leidime yra Reebok Instapump Fury. Išskirtinį siluetą papildo gyvatės odos detalės ir Tamsos Valdovo ženklas. Būtent šis modelis skirtas Valdovui Voldemortui. Magijos per Kalėdas per daug nebus, tad bet kuri pora iš šio leidimo taps puikia dovana.